torstai 19. helmikuuta 2015

Tuolin uusi väri!

Olen ihastunut kovasti wieniläistuoleihin ja ostinkin itselleni vuoden alussa yhden mustan TON chair 14 -tuolin, johon olen aivan korviani myöten rakastunut <3Kerralla en pystynyt kaikkia tuoleja hankkimaan ja jäinkin pohtimaan, että tuleeko kokonaisuudesta liian musta, jos yhdistän 4 mustaa tuolia mustaan ruokapöytääni.

Rupesin etsimään wieniläistuolia halvalla, jonka voisin maalata itse.
Sopiva tuoli löytyikin melko nopeasti Torin kautta.Tuoli oli jo valmiiksi kulunut ja likainen, joten hiontahommaan ryhtyminen ei yhtään arveluttanut! Tuoli oli ostohetkellä myös melko kiikkerä ja heiluva ja jännitin kovasti, että saanko omilla tuunaustaidoillani tuolista tarpeeksi tukevaa.

Purin tuolin osiin hiomista varten ja pieniä yllätyksiä löytyi, sillä toisen etujalan ruuvireikä oli porattu aivan vinoon jalkaan nähden.. En kuitenkaan jaksanut tätä virhettä lähteä sen kummemmin korjailemaan.Hiomisen jälkeen kasasin tuolin takaisin muotoonsa ja samalla liimasin hyvin etujalat istuinalustaan kiinni. Tuoli tukevoitui kummasti liimauksella ja ruuvien kiristämisellä! Tuosta vinosta ruuvinreiästä johtuen etujalat eivät ole täysin samassa linjassa keskenään, mutta virhe on sen verta huomaamaton, että pystyn elämään asian kanssa. Lisäsin vielä huopatassut tuolin jalkoihin vaimentamaan pienestä keikkumisesta aiheutuvaa kolinaa.Halusin maalata tuolin jollakin pirteällä shokkivärillä! Ja tällä hetkellä mintun väriset asiat puhuttelevat itseäni, joten maaliksi valikoitui Tikkurilan Symphony 2436 -värikartasta iki-ihana H373 väri!


Tuolista tuli mielettömän hieno!! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. 
Vaikka itse sanonkin :)

Minttuinen tuoli näyttää mielestäni ihanan raikkaalta mustan kanssa. Ja ai, että miten upea kontrasti mustan lipaston vieressä! Tykkään tykkään tykkään ja rakastan <3
Hieman on tullut viime päivinä taas kurkkailtua Toria josko tälle mintulle löytyisi vielä toinen projektikaveri.. ;) Kaksi mustaa ja kaksi minttuista tuolia voisi olla aika kiva yhdistelmä! 

Vai mitä sanotte? :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten kivat niistä tuli yhdessä !! :)

  Mä niin vihaan noita valmisteluhommia. Ei oikein viitsisi alkaa purkamaan iomista varten ja kärsivällisyys on koetuksella. Ihailen teitä tunnollisia ja huolellisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Ihastelen jatkuvasti itsekin kotona ollessa väriyhdistelmää :-)

   En varmaan muuten olisi jaksanut purkaa tuolia ellei se olisi ollut niin heiluva.. Tällä kertaa homma oli kaiken vaivan arvoinen!

   Poista
 2. Saman sävyinen tuoli löytyy meidän ruokapöydän vierestä. Kaverina sillä on vain myös keltainen,ruskea,vihreä ja pinkki kaveri :) Mutta tuohon väriin olen rakastunut. Meiltä löytyy saman sävyisiä asioita kämpästä vähän sieltä ja täältä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanan pirteältä :-) Itse olen sen verta värirajoitteinen kumminkin, että noin kirjavaan kokonaisuuteen en itse uskaltaisi lähteä!

   Mutta minttua löytyy.minunkin kotoa tällä hetkellä ja siihen olen kyllä kovin ihastunut tällä hetkellä! :-)

   Poista