tiistai 19. elokuuta 2014

Eläimellistä

Jees pitkästä aikaa jotakin valmista! :-) Kesä teki kyllä tehtävänsä ja kadotti kokonaan neulontamotivaation.. Nyt sateiden alettua ja käsien hikoilun loputtua on taas into vallannut pienen pään!


Ihan kevyesti lähdettiin homman kanssa kuitenkin liikkeelle, sillä valitisin hyvin pitkään marinoituneen tiikeri-langan ja malliksi tavallistakin tavallisemman perussukan!Tiikerit, koko 37-38
Valmistuivat elokuussa 2014, sukat nro 9
Lanka: Hjertegarn Safari
Puikot: 2,75 mm
Langan kulutus: 63g

6 kommenttia:

 1. Ihanat! Mä ihan odotan, että syksy tulee (hyvälle näyttää) ja jaksaisi taas neuloa. Lanka on tahmana kiinni käsissä ja ei huvita. Tekee mieli villasukkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura! Ja tällä hetkellä toiveesi tuntuu toteutuvan, koska ulkona näyttää niin syksyiseltä kuin olla ja voi..hyi mitä sade! Ja toivottavasti saat neulomisintosi pian takaisin, koska sun tekemiä sukkia on kiva aina katsella :-)

   Poista
 2. Mussa on jotain vikaa varmaan, kun taas keskityin oleellisen sijaan noihin ihaniin tyynyihin ja koriin! :D

  Mulla on tästä langasta tulossa siskonpojalle haalari, ja pipo, jos lankaa jää. Saas nähdä saanko ikinä valmiiksi, kun kerran jo meni purkuun! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kori varsinkin on ihana ja uusi löytö, joten sen tarkoitus olikin vähäsen päästä esille ;-)
   Tikruhaalari kuulostaa super söpöltä! <3 Tsemppiä sen valmistumiseen!

   Poista
 3. No hö. Jätin tuon langan kauppaan, kun ajattelin ettei siitä voi tulla tiikerin näköistä. Tulihan siitä :-) Nyt oon kade sun perussukista, hihhih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä mun mielestä kivoimman ja oikeimman näköinen tikrulanka mihin oon törmännyt! :-)

   Poista