keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Uusi vuosi ja uusi ilmiö

Olen saanut viime viikkoina kokea minulle aivan uutta ilmiötä: 
Neulomisintoni on ollut täysin kadoksissa!

Vuoden vaihteessa muutin uuteen asuntoon ja sisustus- ja siivoushulluus ovat kovasti kyllä vaivanneet. Ehkäpä nyt kun kämppä alkaa olemaan kunnossa, niin neulomishulluuskin sieltä pikku hiljaa taas tulee esiin :)

Jotakin yritystä on kyllä viime aikoina neulomisen saralla ollut, mutta siitäkin aiheutunut lähinnä päänvaivaa! Sisäinen sisustushulluni keksi ruveta neulomaan sohvaan sopivia tyynynpäällisiä. 
Kirjoneuleena. Ja tasona.


Hermothan siinä meni vaan!
Kuvittelin homman olevan ihan helppoa, sillä osaan neuloa kirjoneuletta hyvin suljettuna neuleena.
Tämä kaveri kuitenkin veti itsensä niin kasaan ja ryppyyn kun olla voi. 
Ei taida minkään sortin höyryttämiset ja venyttämiset ja vanuttamiset auttaa asiaan.

Tekis mieli polttaa koko tekele! Piru vie..


Aina neulomisongelman vastaan tullessa ratkaisu on minulle yksinkertainen: Hautaa ärsyttävä työ kaapin pimeimpään nurkkaan, unohda sinne ja toivo, että se itsestään katoaa pois pilaamasta elämääsi sekä aloita uusi miellyttävämpi työ!

Tällä kertaa terapiatyönä puikoille pääsi elämäni toiset villasukat magic loop -tekniikalla ja voi, että kun homma sujuu leppoisasti tällä kertaa!


Toivottavasti teillä muilla on ollut miellyttävämpi vuoden aloitus neulomisen suhteen! :)

10 kommenttia:

 1. Sama täällä. Into kateissa muuten, mutta sukkia syntyy kyllä. Villahousut piti olla se projekti, mutta niin ne tuossa makaa pöydän kulmalla ja kädet on kiinni muissa töissä. Ehkä se joskus palautuu.

  Upeen näköinen tyynynpäälinen tulossa. Harmi tuo ryppyyntyminen. Mä ehkä antaisin vaan mennä. Selität vaan, että teit tarkoituksella tällaisen pinnan :)

  Tuon kaksikerrallataktiikan mäkin meinaan kokeilla. Joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti palautuu! Ikävää tämmönen :( JA mullakin on haavelistalla ollut tehdä jotkut kivat neulelegginsit! Vielä ei oo inspiraatio niin kovin puraissut, että hommiin olisin päässyt.

   Tällä hetkellä koko tyyny ärsyttää niin paljon, ettei millään pysty edes katsomaan siihen päin. Katotaan voinko jatkaa sitten kun olen vähäsen leppynyt tyynylle ;)

   Poista
  2. Mun ensimmäinen kirjoneulekokeilu valmistuu tänään. Sukat yllättäen :D Hiukka on ryppyiset, mutta että mä niistä oon silti ylpeä :)

   Poista
 2. Kauniilta näyttää tuo kirjoneule, ei ole kaappiin hautas-kamaa mielestäni :) (Mulla on käytössä tämä sama logiikka, ja voi pehkana, eivtä ne sieltä minnekkään katoa! Kaapit pullistelee...) Jos sitä oikein kovasti höyryttelis niin ehkä se oikeisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin vähäsen epäilen ettei se tajua minnekkää ite lähteä..:( Täytyy varmaan ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä tyyny loppuun. Sitten vaan toivoa parasta oikenemisen suhteen!

   Poista
 3. Kauniit värit tasoneuleeessa :)

  VastaaPoista
 4. Hyvänvärinen kyllä tuo kirjoneule. Harmi jos ei meinaa onnistua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitkeästi jatkaa loppuun ja katsoa mitä se siinä vaiheessa sanoo! :)

   Poista