perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tiskirättejä

Valmistuneet keväällä 2013
Mallit; Novitan ohjeet, Lankahelvetti -blogi, oma pää
Lanka; Novita Bambu ja Pirtelö


- Ensimmäiseen harmaasta bambusta neulottuun rättiin tein sydänkuvoita ja virkkasin pienen "pitsireunan". Mallin sydänkuvioon löysin eräästä neulekirjasta, muutoin rätin malli on oman mielen mukaan tekaistu.

-Toinen sinisistä bamburäteistä sai kuosikseen perus oikein-nurin joustinneuletta, tosin vinosuunnassa. Tämän rätin reunat virkkasin kiinteillä silmukoilla ympäri, jollloin reunasta tuli hieman nätimpi.

-Kolmannen rätin ohjeen löysin Lankahelvetti -blogista. Rätti neulottiin kulmasta kulmaan silmukoita lisäämällä ja kaventamalla. Ohje oli ihanan nopea ja yksinkertainen neuloa.

-Pínkin neulotun ja valkoisen virkatun rättien mallit kehitin omasta päästäni "suuressa luovuudessa". Valkoisesta rätistä tuli oikein kiva, sen sijaan pinkin rätin reunojen kurttuisuus kyllä tuottaa hengenahdistuksia..


keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Elämäni ensimmäinen...

...VILLAPAITA on valmis!!!

Ensimmäinen asustetta isompi projektini on valmis! Pari kuukautta siihen meni kun laiskuus ja työhön tylsistyminen iski välillä. Olisin toki voinut ensimmäiseksi vaateprojektikseni valita jonkin muun kuin 180cm miehen villapaidan..:) mutta tulipahan tehtyä!


Täytyy kyllä olla pikkusen itsestä ylpeä kun sai tän projektin valmiiksi! Seuraavaksi pitää varmaa neuloa itelle jotakin tosi kivaa palkinnoksi tästä uroteosta.