tiistai 3. syyskuuta 2013

Aarteita!Kävelen usein Hietalahdenkadulla pienen ja ihanan lankakaupan Snurren ohi. Ikkunalle on aina laitettu todella nätisti toinen toisiaan houkuttelevampia lankoja esille. Eilen sattui olemaan sopivasti luppoaikaa ja pääsin vihdoin ja viimein käymään kaupassa!

Tunnelma kaupassa oli kodikas ja viihtyisä.Vaikka kauppa on melko pieni, niin silti tarjolla oli kattavasti ihania lankoja. Törmäsin moneen minulle uuteen lankaa, sillä olen vasta pikkuhiljaa tutustunut muihinkin kuin Novitan lankoihin. Erityisesti pitää kehua liikkeen myyjiä! He olivat super ystävällisiä ja avuliaita, kuitenkaan tyrkyttämättä tuotteita. Suosittelen vierailua Snurressa, jos liike on vielä tuntematon!

Sitten itse asiaan, eli aarteisiin jotka tarttui Snurresta mukaan!

Vuorelman Veto, väri 049. Tämä oli alkuperäinen syy Snurressa vierailuun sillä olin nähnyt ikkunassa ison kasan ihania Veto -vyyhtejä! Olisin halunnut väriä "kypsä vilja", mutta se tuntuu olevan kovin suosittu tällä hetkellä enkä ole meinannut löytää mistään sen väristä lankaa tällä hetkellä.


Lohdutuksena ostin sitten yhden vyyhdin Louhittaren Luolan Väinämöistä vilja -värisenä! Käy se näinkin. Niin ihana lanka, etten tiedä mikä sukkamalli olisi tämän langan arvoinen!


Osaatteko ehdottaa näiden lankojen arvoisia sukkamalleja? :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti